Tyylikkäät, kotimaiset hautakivet edulliseen hintaan meiltä

Edullinen hautakivi ei tarkoita sitä, että hautakiven laadusta tarvitsisi tinkiä. Joutsenkivi on suomalainen kiviliike, joka toimittaa edullisia hautakiviä koko Suomeen. Tilaamalla meiltä tuet suomalaista työtä –edullisesti.

Hautakiven hinta riippuu paljon valituista yksityiskohdista, siksi yleistä hautakivihinnastoa ei kotisivuillamme ole nähtävillä. Hautakiven hinta ei ole kuitenkaan salaisuus, vaan sen näkee hautakiven suunnitteluohjelmassa. Tutustu verkkokaupan mallistoomme ja valitse mieluisa malli. Päätä yksityiskohdat hautakiveen, kuten teksti ja koristeet ja näe, kuinka hinta päivittyy valintojesi perusteella. Hautakiven asennus sekä oikaisutakuu sisältyvät hintaan.

Suunnitteluohjelmaan on valittu yleisimmin käytettyjä kokoluokkia, jotka sopivat hautakiven malliin sekä seurakunnan tarjoamille hautapaikoille. Kun olet valinnut toivomasi yksityiskohdat, voit jakaa suunnitelman läheistesi kanssa ja tilata hautakiven suoraan verkkokaupastamme.

Tilauksen jälkeen asiakaspalvelijamme käsittelevät tilauksen ja lähettävän tilausvahvistuksen sekä laskun. Voit siis huoletta tehdä tilauksen ja laittaa lisätietoa toiveistasi tai kysymyksistäsi tilaukseen. Mikäli lisätoiveilla on vaikutusta hintaan, kerromme sen teille. Vasta maksamalla puolet hautakiven hinnasta vahvistat tilauksen ja aloitamme hautakiven valmistuksen sekä haemme seurakunnalta tarvittavat luvat hautakiven asennukselle. Toimitusaika hautakivelle on 6–8 viikon sisällä.

Ilmoitamme sähköpostilla, kun hautakivi on asennettuna paikalleen. Valitsemalla Joutsenkiven hautakiven, saat kotimaisella ammattitaidolla valmistetun hautakiven edullisesti.

Edullisia hautakiviä varten ei tarvitse lähteä kauas, Joutsenkivellä voit suunnitella ja tilata hautakiven edullisesti ja vaivattomasti netistä ja hautakiven hinta on tiedossasi heti.